Berkeley College

Studeren in New York aan Berkeley College
 

Studeren aan Berkeley College

Ben jij op zoek naar een business opleiding midden in Manhattan, New York City? Zoek dan niet verder. Berkeley College biedt namelijk beroepsgerichte opleidingen verzorgd in kleine klassen op een fantastische locatie.

Waarom studeren aan Berkeley College?

Berkeley College is gevestigd op een prachtige locatie. Wie wil er nu niet studeren in New York, The City That Never Sleeps? Gelegen tussen 5th Avenue en Madison Avenue is Berkeley College de perfecte onderwijsinstelling om bijvoorbeeld mode en marketing te studeren.

Je krijgt onderwijs in kleine klassen van ongeveer 15 leerlingen per klas met veel persoonlijke begeleiding. De roosterindeling van de opleidingen is bovendien heel flexibel. Je kunt er in de ochtend, middag of avond lessen volgen. Ook is het mogelijk om stage te lopen tijdens de opleiding, zodat je waardevolle werkervaring kunt opdoen.

Als je wilt studeren in een rustige omgeving, kun je ook kiezen voor de campus van Berkeley College in White Plains, New Jersey.

Opleidingen

Berkeley College is opgericht in 1931 en biedt beroepsgerichte opleidingen op bachelorniveau in onder andere de studierichting bedrijfseconomie, met specialisaties als bedrijfsadministratie, mode marketing en management, finance en nog veel meer. 

Kijk hier voor meer informatie over de opleidingen

Feiten & cijfers

Aantal studenten: 8.600
Aantal internationale studenten: 700

Meer informatie over Berkeley College?
Neem contact op
Contact