Berkeley College

Studeren in New York aan Berkeley College
 

Studeren aan Berkeley College

Ben jij op zoek naar een business opleiding midden in Manhattan, New York City? Zoek dan niet verder. Berkeley College biedt namelijk beroepsgerichte opleidingen verzorgd in kleine klassen op een fantastische locatie.

Waarom studeren aan Berkeley College?

Berkeley College is gevestigd op een prachtige locatie. Wie wil er nu niet studeren in New York, The City That Never Sleeps? Gelegen tussen 5th Avenue en Madison Avenue is Berkeley College de perfecte onderwijsinstelling om bijvoorbeeld mode en marketing te studeren.

Je krijgt onderwijs in kleine klassen van ongeveer 15 leerlingen per klas met veel persoonlijke begeleiding. De roosterindeling van de opleidingen is bovendien heel flexibel. Je kunt er in de ochtend, middag of avond lessen volgen. Ook is het mogelijk om stage te lopen tijdens de opleiding, zodat je waardevolle werkervaring kunt opdoen.

Als je wilt studeren in een rustige omgeving, kun je ook kiezen voor de campus van Berkeley College in White Plains, New Jersey.

Wat kan ik studeren aan Berkeley College?

Berkeley College is opgericht in 1931 en biedt beroepsgerichte opleidingen op bachelorniveau in onder andere de studierichting bedrijfseconomie, met specialisaties als bedrijfsadministratie, mode marketing en management, finance en nog veel meer. 

Kijk hier voor meer informatie over de opleidingen

Wat kost het om te studeren aan Berkeley College?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: vanaf ca. 11.800 USD per semester
Bachelor: vanaf ca. 23.600 USD per jaar

Berkeley College heeft regelmatig studiebeurzen beschikbaar voor internationale studenten die een volledige bacheloropleiding volgen aan de onderwijsinstelling. 

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over Berkeley College?
Neem contact op
Contact