Berkeley College

Ervaringen van studenten aan Berkeley College in New York

Wil jij weten hoe het is om een studie aan Berkeley College in Amerika te doen? Lees dan de ervaringen van studenten die jou voor gingen!

Naan: Kristoffer
Studie: Bachelor of Business Administration (Fashion Marketing & Management)

Ervaring Berkeley College in Amerika - Kristoffer vertelt erover!

Kristoffer vertelt: "Ik koos Berkeley College vanwege de locatie. Wie wil er nou niet middenin New York studeren. Ook is Berkeley College erg internationaal georiënteerd en biedt Berkeley College precies aan wat ik wilde studeren. Ik ben nu 4 maanden in New York en ik heb het eerste semester bijna afgerond.  

Ik woonde eerst in Manhatten. Geweldig natuurlijk, maar erg duur! Nu ben ik verhuisd naar Williamsburg, hier hangt een heerlijke hipstervibe. Een perfecte plek om mijn vrije tijd te besteden."

Meer lezen over de ervaringen van Kristoffer?
Lees meer
Meer informatie over studeren aan Berkeley College?
Neem contact op

Naam: Kristin
Studie:
Bachelor Fashion Marketing & Management

Kristin uit Noorwegen studeerde aan Berkeley College in Amerika. Ze wist dat ze wilde werken in de mode-industrie. Naast haar studie aan Berkeley College liep ze stage bij ontwerper Diane von Furstenberg in New York!

New York is voor Kristin dé stad voor het doen van een modestudie. Ze deed hier de bachelordegree Fashion Marketing en Management. Kristin moest even wennen aan het drukke leven in New York. Er studeren veel internationale studenten aan Berkeley College, wat voor veel gezelligheid zorgt! Het contact met docenten is goed en direct - ze leert ontzettend veel.

Meer lezen over de ervaringen van Kristin?
Lees meer
Meer informatie over Berkeley College?
Neem contact op
Contact