Berkeley College

Het prachtige Bryant Park ligt vlakbij Berkeley College

Huisvesting aan Berkeley College

De campus van Berkeley College is gevestigd op een prachtige locatie midden in Manhattan, New York. Studeer je liever in meer landelijke omgeving? Kies dan voor de campus in White Plains, New Jersey gelegen ten noorden van Manhattan. Studeren aan Berkeley College is een onvergetelijke ervaring!

Studentenhuisvesting

Berkeley College helpt je graag met tips voor het vinden van geschikte huisvesting, maar biedt geen studentenhuisvesting op de campus in Manhattan. Je moet rekenen op een huur van minimaal 1.200 USD per maand voor een gedeeld appartement.

Op de White Plains campus is het wel mogelijk om studentenhuisvesting te huren op de campus.

Ligging Berkeley College campus

Berkeley College NYC campus ligt tussen 5th Avenue en Madison Avenue vlakbij het Grand Central Station, het hoofdtreinstation van New York City, en het prachtige Bryant Park. Op warme dagen is dit park een mooie plek voor de lunch.

Als student aan Berkeley College kun je genieten van het rijke culturele leven van New York City. Bezoek een van de vele musea, Broadway theaters, concerten, balletvoorstellingen, opera's, bibliotheken en historische bezienswaardigheden. Of wat dacht je van een bezoek aan Wall Street, Greenwich Village, SoHo, Chinatown, Little Italy en niet te vergeten Central Park. In deze stad vind je eindeloze mogelijkheden om te winkelen en een groot en divers aanbod aan goede restaurants, nachtclubs, festivals en evenementen het hele jaar door.

Faciliteiten

Berkeley College NYC campus biedt goede faciliteiten, zoals;

  • bibliotheek,
  • studiecentrum,
  • computerlokalen,
  • draadloze netwerken,
  • Career Services Centre.

Vervoer

De campus is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: metro, trein en bus.

Meer informatie over Berkeley College?
Neem contact op
Contact