Berkeley College

Mode en marketing studeren in New York aan Berkeley College

Opleidingen Berkeley College

Berkeley College in New York biedt beroepsgerichte bacheloropleidingen in onder andere de studierichting bedrijfseconomie, met specialisaties als bedrijfsadministratie, mode marketing en management, finance en nog veel meer. Het onderwijs is praktisch en een stage is dan ook onderdeel van de studie.

Wat kan ik studeren aan Berkeley College?

Aan Berkeley College kun je bacheloropleidingen volgen in onder andere de studierichting bedrijfseconomie. Wat dacht je van een Bachelor of Business met bijvoorbeeld als specialisatie bedrijfskunde, mode marketing en management, international business of human resource management? Kijk onder aan deze pagina welke studierichtingen je nog meer kunt volgen aan deze onderwijsinstelling.

Het onderwijs is flexibel en praktisch en een stage is dan ook onderdeel van de studie. Het Career Service Centre helpt je bij het vinden van de juiste stage.

Ook is het mogelijk om een of twee semesters te studeren aan Berkeley College als onderdeel van je studie in Nederland. Dit heet study abroad en kun je bijvoorbeeld doen als invulling van je minor.

Wil je meer informatie over de opleidingen van Berkeley College? Neem contact op met onze studieadviseurs.

Academisch jaar

Het schooljaar aan Berkeley College is opgedeeld in kwartalen.

  • Winter: van 4 januari tot 20 maart
  • Voorjaar: van 21 maart tot 5 juni
  • Najaar: van 29 september tot 2 januari

Daarnaast is het mogelijk om cursussen in de zomer te volgen, van 6 juni tot 18 september, het curriculum is echter beperkt in de zomer.

Studierichtingen

Berkeley College biedt opleidingen in de onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Berkeley College?
Neem contact op
Contact