Berkeley College

Studeren in New York City

Studentenleven in New York

Studeren aan Berkeley College is studeren in The City That Never Sleeps, The Big Apple ofwel New York City. De bekendste stad ter wereld heeft voor ieder wat wils!

Bevolking

New York is de dichtstbevolkte grote stad in de Verenigde Staten en heeft meer dan 8,2 miljoen inwoners verspreid over een gebied van 789,43 km². De stad bestaat uit vijf de stadsdelen The Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island.

Levensstijl

New York heeft voor ieder wat wils! Om te beginnen is de metropool New York natuurlijk een absolute must als je van grote, chaotische steden houdt. Je kunt er de mooiste en duurste high fashion vinden, maar ook tegen geweldige tweedehands schatten aanlopen. De waanzinnige steaks en cheesecakes leggen een flinke bodem in je maag, zodat je 's nachts kunt genieten van het wilde clubleven en de underground scene.

Klimaat

New York heeft een zeeklimaat met warme en vochtige zomers en ijskoude winters. De stad heeft gemiddeld 234 dagen zon per jaar. In de zomer is de gemiddelde temperatuur tussen de 26-29°C, in de winter gaat de temperatuur altijd wel een paar dagen richting de -12°C.

Reisinformatie New York

De reisexperts van KILROY kunnen je nog veel meer vertellen over reizen naar New York. Over voordelige vliegtickets, hotels en hostels, autohuur en reizen.

Meer informatie over Berkeley College?
Neem contact op
Contact