California State University - Northridge

Studeren aan California State University Northridge (CSUN) in Amerika
 

Studeren aan California State University Northridge

California State University in Northridge (CSUN) is een van de grootste universiteiten van de Verenigde Staten. Ieder jaar komen er ruim 3.000 internationale studenten naar CSUN om er te studeren en Zuid-Californië te ontdekken. CSUN ligt in het centrum van de San Fernando Valley en op slechts enkele minuten van Downtown Los Angeles, de prachtige stranden en het centrum van de entertainmentwereld.

Waarom studeren aan California State University in Northridge?

Een studie aan California State University in Northridge biedt je de geweldige mogelijkheid om Californië te ontdekken. Bezoek de prachtige stranden, Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, Disneyland of plan met andere studenten een weekendtrip naar de Grand Canyon, Las Vegas, San Diego en San Francisco!

Een van de leuke dingen van studeren in Amerika is het campusleven. CSUN heeft een ruime, groene campus die groter is dan Disneyland en een multiculturele studentengemeenschap. Op de campus is een geweldig sport- en recreatiecentrum en er zijn meer dan 250 studentenclubs.

Opleidingen CSUN

Aan CSUN kun je via KILROY de volgende opleidingen volgen:

  • Bacheloropleidingen,
  • Masteropleidingen,
  • Study abroad programma's; een of twee semesters studeren,
  • Intensive English and University Pathway Program (IEUP). 

Lees hier meer over de opleidingen aan CSUN.

Campus Tour

Academische erkenning

CSUN is geaccrediteerd door de Western Association of Schools and Colleges (WASC). De universiteit heeft 28 speciale accreditaties ontvangen in verschillende specifieke velden en daarnaast ook diverse andere onderscheidingen, zoals: 

  • Het David Nazarian College of Business and Economics van CSUN is door Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools en is geaccrediteerd door het AACSB. 
  • De Hollywood Reporter heeft CSUN’s Mike Curb College of Arts, Media and Communication onlangs in de top 25 geplaatst van de beste filmscholen in de Verenigde Staten. Het Mike Curb College is een vooraanstaande kunst onderwijsinstelling, met bekroonde opleidingen op het gebied van vocal music, musical performance and cinema.

Wat kost een studie aan CSUN?

Het collegegeld aan CSUN varieert per opleiding, studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: vanaf ca. 7.200 USD per semester
IEUP: vanaf ca. 3.245 - 9.840 USD (afhankelijk van het aantal weken)
Bachelor: vanaf ca. 15.492 USD per jaar
Master: vanaf ca. 14.526 USD per jaar

Feiten & cijfers

Totaal aantal studenten: ca. 40.000
Aantal internationale studenten: ca. 3.000 uit meer dan 100 landen wereldwijd

Meer informatie over California State University - Northridge?
Neem contact op
Contact