California State University - Northridge

California State University Northridge in Amerika

Aanmelden bij California State University Northridge

Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs vertellen je met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan California State University Northridge en of je aan aanvullende voorwaarden moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen California State University Northridge

Om toegelaten te worden tot een study abroad programma aan California State University Northridge (CSUN), moet je minimaal 18 jaar zijn en minimaal havo of vwo hebben afgerond.

Engelse taaleisen

Als je voor je eindexamen havo minimaal een 7 hebt gehaald voor Engels, hoef je geen Engelse taaltest te doen.

Als je voor het eindexamen Engels op het vwo minimaal een 7 hebt gehaald, hoef je geen Engelse taaltest te doen. De mogelijkheid om toegelaten te worden met een 6 voor Engels wordt per geval bekeken.

Je middelbare schooldiploma mag in dat geval niet meer dan 5 jaar oud zijn. Voldoe je hier niet aan dan moet je alsnog een taaltest doen. De testen die door de universiteit geaccepteerd worden zijn TOEFL en IELTS.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de toelatingseisen.

Aanmelden CSUN

Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en andere praktische zaken. Maak direct een afspraak.

Meer informatie over California State University - Northridge?
Neem contact op
Contact