California State University - Northridge

Studeren aan California State University Northridge in Californië

Opleidingen California State University Northridge

Aan California State University Northridge kun je uitstekende bachelor- en masteropleidingen volgen, een of twee semesters studeren of een Intensive English and University Pathway Program doen. Je kunt kiezen uit vele interessante vakken en studierichtingen.

Opleidingen California State University Northridge

Aan California State University Northridge (CSUN) kun je de volgende opleidingen en studieprogramma's volgen:

 • Bachelor;
  KILROY helpt je met je aanmelding voor een bacheloropleiding aan CSUN. Je kunt kiezen uit bachelors in vele studierichtingen.
 • Master;
  KILROY helpt je met je aanmelding voor een masteropleiding aan CSUN. Je kunt kiezen uit masters in vele studierichtingen.
 • Study Abroad;
  KILROY werkt samen met het Tseng College van CSUN en helpt je met je aanmelding om er een of twee semester te studeren. Een of twee semesters studeren aan CSUN wordt ook wel SAC program ofwel study abroad genoemd. Lees hieronder meer over deze mogelijkheid. 
 • IEUP;
  KILROY werkt samen met het Tseng College van CSUN en helpt je met je aanmelding om er een Intensive English and University Pathway Program (IEUP) te doen. Het IEUP duurt een jaar en biedt je de mogelijkheid om je Engelse taalvaardigheid en -kennis te verbeteren.

SAC program / study abroad aan CSUN

Een of twee semesters studeren aan CSUN wordt ook wel SAC program ofwel study abroad genoemd. Dit biedt je de mogelijkheid om interessante vakken te volgen op undergraduate ofwel bachelor niveau samen met andere CSUN studenten. Een geweldige manier om bijvoorbeeld invulling te geven aan je minor en het studentenleven in Zuid-Californië te beleven!

Je kunt kiezen uit de vele vakken die de universiteit ieder semester biedt. Dit zijn vakken in studierichtingen zoals:

 • communicatie,
 • psychologie,
 • sociologie,
 • taal en cultuur,
 • techniek.

De mogelijkheid om graduate ofwel master vakken te volgen wordt per geval bekeken.

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze, met de gehele aanmeldingsprocedure en andere praktische zaken rondom je studie in het buitenland.

Academisch jaar

De opleidingen aan CSUN starten drie maal per jaar, in januari, juni en augustus.

Voorjaarssemester – januari tot mei
Zomercursussen – juni tot augustus
Najaarssemester – augustus tot december

Studierichtingen

Je kunt kiezen uit vakken in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over California State University - Northridge?
Neem contact op
Contact