California State University - San Marcos

Meld je aan voor een studie aan California State University San Marcos

Aanmelden bij California State University San Marcos

Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs vertellen je met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan California State University San Marcos en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt begeleiding bij het vinden van je studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen California State University San Marcos

Om toegelaten te worden tot een bachelor studie aan California State University San Marcos (CSUSM) moet je in bezit zijn van een havodiploma. Voor de masteropleidingen is een bachelordiploma en een GRE of GMAT (voor de MBA) test vereist.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor CSUSM?

Als je voor je eindexamen havo minimaal een 7 of vwo minimaal een 6 hebt gehaald voor Engels, hoef je geen Engelse taaltest te doen. Je diploma mag dan niet ouder dan 5 jaar zijn. Voldoe je hier niet aan, dan moet je een taaltest doen, bijvoorbeeld de TOEFL of IELTS.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De opleidingen aan CSUSM starten in augustus en de meeste ook in januari. De aanmelddeadline varieert per studie en kan voor de masteropleidingen zelfs oplopen tot acht maanden voor de start van het semester.

We raden je daarom aan ruim op tijd (4-9 maanden voor de start van je studie) een afspraak te maken met een studieadviseur van KILROY om de aanmelding op te starten. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en andere praktische zaken.

Meer informatie over California State University - San Marcos?
Neem contact op
Contact