Green River College

Aanmelden bij Green River Community College

Aanmelden bij Green River College

Het onderwijssysteem in de Verenigde Staten (VS) is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Green River College en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen Green River College

Om toegelaten te worden tot een studie aan Green River College (Green River) heb je minimaal een vmbo-, havo- of vwo-diploma nodig en moet je minimaal 16 jaar zijn.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Green River College?

Voor toelating tot de opleidingen aan Green River moet je een Engelse taaltest doen, bijvoorbeeld de IELTS of TOEFL. Deze taaltest is niet vereist indien je als eindcijfer een 6 voor Engels op het vwo of een 7 op het havo of mbo hebt behaald.

Wanneer moet ik me aanmelden?

Maak uiterlijk 3 tot 6 maanden voor de start van de opleiding een gratis afspraak met een studieadviseur van KILROY. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en andere praktische zaken.

Meer informatie over Green River College?
Neem contact op
Contact