Green River College

Opleidingen aan Green River College

Opleidingen aan Green River College

Aan Green River College kun je enkele periodes studeren als study abroad student, een Associate degree doen of een University Transfer Program volgen. Dit laatste geeft je de unieke kans om de eerste twee jaar van een bacheloropleiding te behalen aan Green River en je studie zonder vertraging te vervolgen aan een van de Amerikaanse topuniversiteiten.

Wat kan ik studeren aan Green River College?

Aan Green River College (Green River) kun je kiezen uit de onderstaande studiemogelijkheden:

 • Study abroad programma
  Doe je tussenjaar (gap year) aan Green River College en ervaar 3, 6 of 9 maanden het studentenleven op een Amerikaans college. Maak je keuze uit de vele leuke en interessante vakken en geniet van alle activiteiten die georganiseerd worden op en buiten de campus. Er zijn vier unieke Gap Year Programma’s waaruit je kunt kiezen:
 1. Traditional – Je studeert 3, 6, of 9 maanden aan Green River in Auburn, Washington.
 2. Green River to California – Je studeert de eerste 3 maanden aan Green River en vervolgt in het voorjaarssemester je studie aan Santa Barbara City College in Californië.
 3. Green River to Australia and New Zealand - Je studeert de eerste 3 maanden aan Green River en vervolgt samen met Amerikaanse studenten je study abroad avontuur in Australië en Nieuw-Zeeland voor 10 weken. Daarna studeer je weer 3 maanden aan Green River.
 4. Green River to Hawaii – Je studeert de eerste 3 maanden aan Green River en vervolgt in het voorjaarssemester je studie aan Kapi’olani Community College op Hawaii.
 • Associate degree
  Een Associate degree (Ad) aan Green River is een 2-jarige opleiding op bachelorniveau en een internationaal erkende titel.
 • University Transfer Program
  Het University Transfer Program biedt je de unieke kans om de eerste twee jaar van een bacheloropleiding te volgen aan Green River. Vervolgens kun je je bachelor zonder vertraging afronden aan een Amerikaanse universiteit. Het voordeel hiervan is dat Green River deze eerste twee jaar van de opleiding tegen een lager tarief aanbiedt dan de universiteiten in de Verenigde Staten. Bovendien krijg je aan Green River les in kleine klassen.

  Green River staat zeer goed aangeschreven om haar ‘university transfer’ programma’s. Meerdere studenten zijn al toegelaten tot Amerikaanse topuniversiteiten zoals UC Berkeley, UCLA, Brown, Cornell, Columbia, Johns Hopkins, Indiana University, Purdue, University of Michigan, University of Texas-Austin en University of Washington. Green River heeft Transfer Pathway-overeenkomsten met meer dan 30 topuniversiteiten.

Bekijk de lijst met studierichtingen en vakken hieronder en informeer bij onze studieadviseurs naar de studiemogelijkheden en toelatingseisen van Green River. We helpen je aan alle informatie en met de volledige aanmeldprocedure.

Wanneer starten de opleidingen aan Green River College?

Het schooljaar bestaat uit vier periodes (quarters). Elke periode duurt drie maanden.

Studierichtingen en vakken aan Green River College

Aan Green River kun je opleidingen en vakken kiezen in de onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Green River College?
Neem contact op
Contact