Green River College

Green River College ligt 35 minuten van Seattle

Studentenleven in Auburn, Washington

Green River College ligt in Auburn vlakbij Seattle in de Amerikaanse staat Washington. De campus is veilig en gezellig en de omgeving is ideaal om naast je studie te genieten van het studentenleven. In de weekenden en vakanties kun je Seattle en het noordwesten van Amerika gaan verkennen.

Studeren vlakbij Seattle

De campus van Green River College (Green River) is gevestigd in Auburn. Deze kleine stad ligt op 35 minuten rijden van Seattle, een stad die vele restaurants, winkelcentra en culturele activiteiten biedt. Bovendien biedt de spectaculaire omgeving van Auburn en Seattle genoeg mogelijkheden voor outdoor activiteiten. Wil je er een keer een weekend op uit? Dan ben je in 2,5 uur in Vancouver, in 2 uur bij de stranden aan de Stille Zuidzee en in 1 uur bij de lokale ski resorts in de bergen.

Green River studenten - Flags

Ontdek de Amerikaanse staat Washington

Ramón Peekel is een Nederlandse student die via KILROY aan Green River in Amerika is gaan studeren. Tijdens zijn studie gaat hij regelmatig met zijn GoPro camera en selfie stok op pad om de omgeving van Auburn en Seatlle te ontdekken. In de onderstaande afspeellijst zie je een aantal video's van hem en zijn vrienden.

Klimaat regio Seattle

De temperaturen in de regio van Seattle zijn mild, hoewel het in de winter soms regent. In de zomer zijn de dagen warm en zonnig.

Reisinformatie Seattle

De reisexperts van KILROY geven je graag meer informatie over Seattle. Over voordelige vliegtickets, hotels en hostels, autohuur en reizen.

Het ontwaken van de ochtend - Green River Trail
Het ontwaken van de ochtend - Green River Trail

Green River studenten op de topGeniet van de prachtige natuur rondom Green River College

Studentenkorting in Seattle

Met de ISIC kaart heb je toegang tot een netwerk van studentenkortingen wereldwijd en dus ook in Seattle, Amerika, zowel online als offline. Download gratis de ISIC Benefits App en vind de beste voordelen voor studenten. Koop hier de ISIC-studentenkaart.

Meer informatie over Green River College?
Neem contact op
Contact