Hawaii Pacific University

Behaal je diploma aan Hawaii Pacific University

Opleidingen aan Hawaii Pacific University

Hawaii Pacific University biedt meer dan vijftig opleidingen op bachelorniveau en veertien op masterniveau. De meest populaire studierichtingen zijn bedrijfseconomie, communicatie, mariene biologie en toerisme en hospitality. Ook kun je hier een half jaar of een jaar studeren als study abroad student.

Wat kan ik studeren aan Hawaii Pacific University?

Aan Hawaii Pacific University (HPU) kun je kiezen uit de onderstaande studiemogelijkheden:

  • Bachelor
    HPU heeft meer dan vijftig bacheloropleidingen. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
  • Master
    Aan HPU kun je kiezen uit veertien masteropleidingen – de keuze is aan jou. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
  • Study abroad: 1 of 2 semesters studeren in het buitenland
    Als study abroad student kun je één of twee semesters studeren aan HPU en kiezen uit vakken als antropologie, bedrijfseconomie, communicatie, international business, mariene biologie, marketing, psychologie, toerisme en hospitality en nog veel meer.

Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder of informeer bij onze studieadviseurs naar de studiemogelijkheden en toelatingseisen van HPU. We bieden je alle informatie over de universiteit en haar opleidingen en helpen je met de volledige aanmeldingsprocedure.

Wanneer starten de semesters?

Het academisch jaar bestaat uit twee semesters die starten in augustus (het najaarssemester) en januari (het voorjaarssemester).

Studierichtingen HPU

Aan HPU kun je opleidingen en vakken volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Hawaii Pacific University?
Neem contact op
Contact