Hillsborough Community College

Meld je via KILROY aan voor een studie aan Hillsborough Community College

Aanmelden bij Hillsborough Community College

Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Hillsborough Community College en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen. Zij helpen je met al je vragen, de aanmelding en andere praktische zaken.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor Hillsborough Community College?

Om toegelaten te worden tot een studie aan Hillsborough Community College (HCC) heb je minimaal een vmbo-t-, havo-, vwo- of mbo-diploma nodig.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor HCC?

Bovendien moet je een Engelse taaltest (IELTS of TOEFL) afleggen. Deze taaltest is niet vereist indien je als eindcijfer een 6 voor Engels op het vwo of een 7 op het havo of mbo hebt behaald.

Wat is de deadline voor aanmelding?

De uiterste aanmelddata voor een semester aan HCC zijn als volgt:

  • Najaarssemester (augustus-december): 15 juni
  • Voorjaarssemester (januari-mei): 1 oktober
  • Zomersemester (mei-augustus): 15 maart

Wij raden je aan ruim van tevoren contact op te nemen met de studieadviseurs van KILROY om de documenten voor je aanmelden gereed te maken.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een opleiding aan HCC? Maak een gratis afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Hillsborough Community College?
Neem contact op
Contact