Hillsborough Community College

Studenten aan het werk aan Hillsborough Community College

Opleidingen aan Hillsborough Community College

Hillsborough Community College (HCC) in Florida, Amerika biedt een grote diversiteit aan Associate degree opleidingen en de mogelijkheid om door te studeren aan een Amerikaanse universiteit voor je bachelorgraad. Wat dacht je van een studie bedrijfsadministratie, computertechnologie, techniek of hospitality & toeristisch management in de VS?

Opleidingen HCC

Florida is een geweldige bestemming voor een studie in Amerika. HCC is een community college dat tweejarige Associate degree opleidingen biedt in vele studierichtingen. Na het behalen van het Associate degree kun je zonder vertraging doorstuderen voor je bachelorgraad aan een Amerikaanse universiteit (transfer program). Dit betekent dat je, indien je het juiste vakkenpakket hebt gekozen, kunt starten in het derde jaar van de vierjarige bacheloropleiding aan een van de vele universiteiten in Amerika!

De meest populaire studierichtingen onder internationale studenten zijn:

  • Business Administration
  • Computer Technology
  • Engineering
  • Hospitality & Tourism Management
  • Liberal Arts

Informeer bij een van onze studieadviseurs naar de studiemogelijkheden aan HCC. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Academisch jaar

De opleidingen starten drie maal per jaar, te weten in de maanden augustus, januari en mei.

Studiebeurzen

HCC’s Honors Institute biedt academisch gemotiveerde HCC Honors studenten beperkte mogelijkheden op een studiebeurs.

HCC Athletic Department biedt beurzen aan student-atleten. Deze studiebeurs mogelijkheden zijn echter wel zeer concurrerend.

Studierichtingen

Maak je keuze uit een van de vele Associate degree opleidingen door hieronder op de lijst met studierichtingen te klikken.

Meer informatie over Hillsborough Community College?
Neem contact op
Contact