New York Film Academy

Hoofdgebouw NYFA campus Los Angeles

Huisvesting aan New York Film Academy

Studeren in een wereldstad als New York of Los Angeles! Welke student wil dat nu niet? Of wat dacht je van een studie in Miami? De New York Film Academy biedt je deze gelegenheid en helpt je tevens met het vinden van geschikte woonruimte voor tijdens je studie in Amerika.

New York Film Academy (NYFA) heeft campussen in New York, Los Angeles, en Miami. Lees verder om meer te weten te komen over de campussen, de studentenhuisvesting, het openbaar vervoer of gebruik de links hieronder:

NYFA heeft satellietlocaties over de hele wereld waar je ook vakken kunt volgen, waaronder Peking, Parijs, Seoul, Rio de Janeiro en Kyoto. Als je meer informatie wilt over studeren aan een van de satellietlocaties neem dan contact op met een studieadviseur van KILROY.

Faciliteiten aan NYFA

The NYFA faciliteiten zijn van het allerbeste niveau en als student heb je apparatuur tot je beschikking die ook echt gebruikt worden in de film en tv industrie. NYFA beschikt over filmcamera’s, monteersets, licht, kostuums en al het andere dat je nodig hebt om een professionele film te maken. Je hebt ook toegang tot repetitie ruimtes en als je een acteer studie doet, krijg je ook de kans om op een podium of in een film te schitteren.

NYFA campus in New York
NYFA campus New York City

De campussen van New York Film Academy zijn centraal gelegen in Manhattan aan Union Square, Battery Place en in het Financial District. Dankzij de beroemde gele taxi’s, de metro en de bussen kom je in New York eenvoudig van A naar B. Greenwich Village, SoHo en Times Square zijn allemaal op loopafstand.  Het aanbod wat betreft nachtleven, shoppen, bioscopen, restaurants, theater en musea is hier groot. Je zult je geen moment vervelen!

Studentenhuisvesting aan NYFA in New York

NYFA's Housing Coordinator informeert je graag over de huisvestingsopties in New York. Er zijn dorms, huurflats en losse kamers beschikbaar. Het is vrij prijzig om in New York City te wonen. Er zijn goedkopere opties beschikbaar als je wat verder uit het centrum gaat wonen of bereid bent wat eerder te arriveren om een aantal kamers te bekijken.

----------

NYFA campus in Los Angeles
NYFA LA

De campus van New York Film Academy in Los Angeles ligt in het hart van Hollywood, vlakbij de filmstudios Universal en Warner Brothers. Dit betekent dat je je in het centrum van de entertainmentindustrie bevindt. Je krijgt de kans om op verschillende toffe locaties te filmen. En dit alles terwijl de beroemde Hollywoodletters op de achtergrond je eraan herinneren dat ook jij op een dag deel kan uitmaken van de spannende wereld van film en tv. Los Angeles heeft een uitgebreid netwerk van metro, bussen en treinen. Zelfs zonder auto kun je dus overal komen.

Studentenhuisvesting aan NYFA in Los Angeles

NYFA heeft geen eigen studentenhuisvesting in Los Angeles, maar wel een Housing Coordinator die je helpt bij het vinden van woonruimte. Er zijn appartementen aan de overkant van de straat van Universal Studios. Je kunt er ook voor kiezen om wat verder weg te wonen. Dit is vooral interessant als je wat langer gaat studeren en een auto aanschaft. Een auto is ook handig indien je regelmatig apparatuur moet vervoeren of op locatie moet filmen.

----------

NYFA campus in South Beach, Miami

De campus van New York Film Academy in Miami ligt in het South Beach gebied, op loopafstand van het strand en de beroemde Ocean Drive. NYFA studenten in Miami worden geïnspireerd door de cultureel rijke omgeving met prachtige Art Deco gebouwen, adembenemende stranden en een diverse bevolking. Dit maakt het een ideale plek voor studenten om films te maken. De campus biedt state-of-the-art faciliteiten en een faculteit van wereldklasse. Alle docenten zijn professionals die naast hun baan bij NYFA actief zijn in de filmwereld.

Studentenhuisvesting aan NYFA in South Beach, Miami

NYFA heeft geen eigen studentenhuisvesting in Miami, maar wel een Housing Coordinator die je helpt bij het vinden van woonruimte. Het is aan te raden om woonruimte te zoeken voor aanvang van de studie. De kosten van huisvesting zijn afhankelijk van de locatie, grootte, voorzieningen en de lengte van je verblijf.

Meer informatie over New York Film Academy?
Neem contact op
Contact