San Diego State University

Meld je tijdig aan voor een studie aan SDSU

Aanmelden bij San Diego State University

Ben je geïnteresseerd in studeren aan San Diego State University? Neem dan contact op met onze studieadviseurs. Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan in Nederland. Wij kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan deze Amerikaanse universiteit en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor San Diego State University?

Als je een of twee semesters wilt studeren aan San Diego State University (SDSU), moet je minimaal 17 jaar zijn en in het bezit zijn van een havodiploma. Voor het Semester at SDSU Business Courses program, gelden extra toelatingseisen.

Wat zijn de Engelse taaleisen?

Om een of twee semesters aan SDSU te studeren moet je een Engelse taaltest doen, bijvoorbeeld de TOEFL of IELTS. Als je op eindexamen havo minimaal een 7 hebt gehaald voor Engels, of op het vwo minimaal een 6 dan hoef je geen taaltest te doen.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de toelatingseisen.

Wanneer kan ik me aanmelden bij San Diego State University?

We raden je aan minimaal zes maanden voor aanvang van het semester te beginnen met je aanmelding. SDSU hanteert een vroege deadline en de semesters starten in augustus en januari. Als je geïnteresseerd bent, wacht dan niet te lang en maak op tijd een gratis afspraak. Wij helpen je met je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over San Diego State University?
Neem contact op
Contact