Santa Barbara City College

Meld je aan bij Santa Barbara City College

Aanmelden bij Santa Barbara City College

Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan Santa Barbara City College en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor Santa Barbara City College?

Santa Barbara City College (SBCC) vraagt minimaal een vmbo-, havo- of vwo-diploma. Verder moet je minimaal 18 jaar zijn bij aanvang van het semester.

Wat zijn de Engelse taaleisen?

Je hoeft voor SBCC geen Engelse taaltest te doen.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De semesters aan Santa Barbara City College starten tweemaal per jaar, in augustus (najaarssemester) en januari (voorjaarssemester). We raden je aan om zes maanden voor de start van je studie de aanmelding op te starten, aangezien je visumaanvraag veel tijd in beslag neemt.

Als je geïnteresseerd bent in studeren aan deze universiteit, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Santa Barbara City College?
Neem contact op
Contact