Santa Barbara City College

Ervaring Santa Barbara City College

Ervaringen van studenten aan Santa Barbara City College

Wil jij weten hoe het is om aan Santa Barbara City College te studeren? Emmy ging je al voor. Lees haar ervaring hieronder. Is het ook iets voor jou om aan Santa Barbara City College te studeren?

Emmy Berglund

Universiteit: Santa Barbara City College

Emmy uit Zweden heeft een studie aan Santa Barbara City College in Amerika gedaan. Hoe relaxt is het om in een zonnige staat als Californië te studeren.

De studieadviseurs van KILROY hielpen me met het aanmelden aan Santa Barbara City College (SBCC). Ze beantwoorden alle vragen die ik had, ze hebben me supergoed geholpen!

Accommodatie in Santa Barbara

Dankzij KILROY kwam ik via een groep op Facebook in contact met andere meiden die ook aan Santa Barbara City College gingen studeren. We wonen vlakbij de universiteit. We wonen in een onlangs gerenoveerd appartement met z'n vieren. Klein detail: het strand ligt op 6 minuten lopen!!!

Santa Barbara City College

Ik kreeg meteen veel hulp bij het vinden van de juiste vakken. Ik kan het studieniveau aan en kan altijd terecht bij de docenten met vragen of voor feedback. Ik ga met plezier naar school en haal ook nog eens goede cijfers.

Vrije tijd in Santa Barbara

Het leven dichtbij het strand bevalt me erg goed! In Zweden is dat natuurlijk heel anders. We gaan vaak relaxen op het strand, beachvolleyballen of gezellig drankjes drinken om het kampvuur. En als we niet naar het strand gaan, gaan we de bergen in - alles is in de buurt! SBCC heeft veel faciliteiten: een enorme gym, en een breed aanbod van wedstrijden van/door medestudenten. Ik merk dat de inwoners van Santa Barbara echt genieten van de natuur hier - zoveel cultuur en natuur is echt heel leuk!

Santa Barbara als studentenstad

Of Santa Barbara een geweldige studiestad is... JA 100%! Er zijn veel internationale studenten, er is altijd een feestje of een leuk (sportief) evenement. Een ander leuk feitje is dat de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt...

Emmy

Meer informatie over Santa Barbara City College?
Neem contact op
Contact