Santa Barbara City College

Studeren en wonen in Santa Barbara

Huisvesting Santa Barbara City College

De campus van Santa Barbara City College ligt vlakbij strand en op slechts twee kilometer van het centrum van Santa Barbara in Californië, Amerika. Om jouw studentenleven hier zo aangenaam mogelijk te maken is de campus voorzien van alle gemakken.

Studentenhuisvesting Santa Barbara City College

Op de campus van Santa Barbara City College (SBCC) is geen studentenhuisvesting aanwezig. Wel zijn er in de stad voldoende appartementen en gastgezinnen waar je als internationale student kunt wonen. De International Student Housing Coordinator van SBCC helpt je graag met tips en advies bij het vinden van geschikte woonruimte. Begin op tijd met je zoektocht naar een kamer. Wil je bijvoorbeeld in het najaarssemester beginnen met studeren aan SBCC? Start dan in maart/april met het zoeken naar woonruimte.

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie.

Campus Santa Barbara City College

De campus van SBCC ligt op een geweldige locatie vlakbij het strand en uitkijkend over de Grote Oceaan. In je vrije tijd kun je dus prima genieten van het strand en het heerlijke weer in Santa Barbara. Meer hierover lees op de pagina Studentenleven in Santa Barbara.

Campusleven aan SBCC

Op de campus zijn naast uitstekende faciliteiten zoals restaurants, cafés, een boekenwinkel, bibliotheek en een sportcentrum, ruim vijftig studentenverenigingen waarbij je je kunt aansluiten. Dat is een geweldige manier om je medestudenten te ontmoeten en te netwerken. Of je nu geïnteresseerd bent in international business, kunst, muziek, sport of theater, er is voor elk wat wils.

Sport is een belangrijk onderdeel van het studentenleven in Amerika en aan SBCC kun je dan ook allerlei sporten beoefenen tijdens je studie.

Voetbalvelden van SBCC
Voetbalvelden van SBCC

Daarnaast organiseert het community college gedurende het collegejaar regelmatig diverse evenementen op de campus.

Heb je een computer en internetverbinding nodig? Don’t worry, overal op de campus is internet beschikbaar. Het Cyber Center is voorzien van 26 computers voor studenten en ook in de Eli Luria Library en het Cartwright Learning Resource Center kun je gebruik maken van pc’s.

Vervoer in Santa Barbara

Als SBCC student ontvang je een bus pass waarmee je gratis gebruik kunt maken van de openbaar vervoersbussen tijdens het semester.

Meer informatie over Santa Barbara City College?
Neem contact op
Contact