Santa Barbara City College

Study abroad of Associate degree aan Santa Barbara City College

Opleidingen aan Santa Barbara City College

Santa Barbara City College biedt opleidingen op bachelorniveau in vele studierichtingen zoals bedrijfseconomie, kunst & vormgeving, media of sociale wetenschappen. Als Nederlandse student kun je aan dit community college een of twee semesters studeren als study abroad student of een tweejarig Associate degree (Ad) doen. Het grote aanbod aan vakken en het uitstekende onderwijs bieden je de geweldige mogelijkheid om na je Ad door te stromen naar de University of California of een andere Amerikaanse universiteit.

Wat kan ik studeren aan Santa Barbara City College?

Aan Santa Barbara City College (SBCC) kun je als internationale student een:

Je kunt dan kiezen uit vele vakken in diverse studierichtingen, van business, film & tv en fotografie tot grafische vormgeving, journalistiek en psychologie en nog veel meer.

Transfer naar de universiteit

Een Associate degree aan SBCC is een opleiding van twee jaar die je de mogelijkheid biedt om door te stromen (transfer) naar de University of California of een andere Amerikaanse universiteit om daar de bacheloropleiding zonder vertraging af te ronden. De studieadviseurs van KILROY informeren je graag over de zogenoemde SBCC Transfer Admission Guarantee (TAG).

Kijk hieronder bij Studierichtingen aan SBCC voor meer informatie over alle mogelijkheden of neem contact op met een van onze studieadviseurs voor meer informatie. We helpen je bij het maken van een goede studiekeuze en met de gehele aanmeldingsprocedure.

Wanneer starten de semesters?

Het academisch jaar is opgedeeld in twee semesters die starten in augustus (najaarssemester) en januari (voorjaarssemester).

Studierichtingen en vakken aan SBCC

Aan SBCC kun je opleidingen en vakken volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Santa Barbara City College?
Neem contact op
Contact