Santa Barbara City College

Studentenleven in Santa Barbara, Californië

Studentenleven in Santa Barbara, Californië

Santa Barbara City College is gevestigd in Santa Barbara aan de Amerikaanse westkust in het zonnige Californië. Santa Barbara ligt anderhalf uur ten noorden van Los Angeles aan de voet van het prachtige Santa Ynez gebergte en is een geweldige locatie voor jouw studie in het buitenland.

Toffe studentenstad in Californië

Santa Barbara is een echte studentenstad, aangezien zowel Santa Barbara City College (SBCC) als UC Santa Barbara hier hun campussen gevestigd hebben. Als je van sport, avontuur en cultuur houdt, voel je je hier zeker thuis. Er zijn zoveel mogelijkheden! Je kunt er geweldige outdoor sporten uitoefenen, prima shoppen en genieten van de beste restaurants en uitgaansgelegenheden. De stad ligt tussen de zee en de bergen in het prachtige Californië en biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldig studentenleven in het buitenland.

10 Leuke dingen die je kunt doen tijdens je studie in Santa Barbara

Leuke dingen die je kunt doen naast je studie in Santa Barbara
Het leuke aan studeren in Santa Barbara is dat je in je vrije tijd zoveel leuke dingen kunt doen. Hieronder geven we je een aantal mogelijkheden:

  1. Heb je zin om een echte Amerikaanse wereldstad te bezoeken? Ga dan naar Los Angeles (anderhalf uur met de auto) of San Francisco (6 uur rijden).
  2. Bezoek een van de vele stranden van Californië. Een van Santa Barbara's best kept secrets is Santa Claus Beach en als je celebrities wilt spotten en wilt pronken met je afgetrainde beach body ga je naar Butterfly Beach in Montecito. Ook leuk is Carpinteria State Beach Park.
  3. Houd je van natuurparken? Bezoek dan Yosemite National Park of Death Valley National Park en laat je verrassen door de overweldigende natuur!
  4. Ga om walvissen te spotten naar Shoreline Park.
  5. Ga voor een indruk van de lokale cultuur in Santa Barbara naar State Street. In deze voetgangersvriendelijke straat kun je heerlijk shoppen en vind je diverse kunstgalerijen.
  6. Iedere eerste donderdagavond van de maand kun je deelnemen aan de Down town art walk. Naast kunstgalerijen bezoeken kun je dan ook wijnproeven en genieten van diverse live muziekoptredens.
  7. Bezoek de Santa Barbara Arts and Crafts Show op de Cabrillo Boulevard die iedere zondag plaatsvindt en bewonder de creaties van de lokale kunstenaars.
  8. Heb je een dag vrij? Trek dan je wandelschoenen aan en wandel omhoog naar de Nojoqui Falls. Check vooraf of je in het goede seizoen zit, want niet ieder seizoen klettert er water van deze waterval naar beneden!
  9. Voor heerlijk eten en een gezellige sfeer ga je nar de Farmer's Market in het centrum van de stad.
  10. Huur een auto en maak een road trip langs de prachtige Highway 154 richting Santa Barbara Wine Country (het uitzicht is gratis, de wijn helaas niet).

We kunnen nog een heleboel leuke dingen opnoemen. Beter is om het zelf te ontdekken en te ervaren. Dus wacht niet langer, neem contact op met de studieadviseurs van KILROY en start met plannen van je studie in Santa Barbara, Californië!

Los Angeles ligt op slechts anderhalf uur rijden van Santa Barbara
Bezoek Los Angeles tijdens je studie in Santa Barbara

Amerikaanse zwarte beer in Yosemite National Park
Geniet van de overweldigende natuur in Yosemite National Park

Klimaat in Santa Barbara, Californië

Het klimaat in Santa Barbara is het hele jaar zacht en aangenaam. De temperatuur is 15°C tot 25°C in augustus en 7°C tot 18°C in januari.

Reisinformatie Californië, Amerika

De reisexperts van KILROY vertellen je graag meer over reizen naar Californië, Amerika. Bijvoorbeeld over voordelige en flexibele vliegtickets, hotels en hostels, autohuur, road trips en reizen.

Meer informatie over Santa Barbara City College?
Neem contact op
Contact