Santa Monica College

Studeren aan Santa Monica College in Amerika
 

Studeren aan Santa Monica College

Studeren vlakbij het strand van Santa Monica. Een opleiding volgen aan Santa Monica College in Amerika is een geweldige ervaring! De klassen zijn klein, de campus ligt op een geweldige locatie en het collegegeld is veel lager dan dat van de Amerikaanse universiteiten.

Op deze pagina vind je algemene informatie over studeren aan Santa Monica College (SMC). Op de subpagina’s informeren wij je over de opleidingenhuisvesting, de aanmeldingsprocedure en het studentenleven in Santa Monica.

Waarom studeren aan Santa Monica College?

SMC is een college waar met kleine klassen wordt gewerkt. Hierdoor krijgt iedere student veel persoonlijke aandacht. De hoofdcampus van SMC ligt op slechts twintig minuten van het centrum en strand van Santa Monica. En ook het centrum van Los Angeles is vlakbij.

Wat kan ik studeren aan Santa Monica College?

Aan SMC kun je een half jaar of een jaar studeren als study abroad student of een assiociate degree doen. SMC biedt meer dan tachtig studierichtingen. De volgende studierichtingen zijn erg geliefd:

  • Bedrijfseconomie
  • Modeontwerpen
  • Grafische vormgeving
  • Binnenhuisarchitectuur
  • Podiumkunsten (bijvoorbeeld Entertaining technology)

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan SMC.

Wat kost het om te studeren aan SMC?

KILROY informeert je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld:

Collegegeld per academisch jaar: vanaf ca. 8.040 USD

Feiten & cijfers

Aantal studenten: Ca. 35.000
Aantal internationale studenten: ca. 3.300 uit meer dan 100 landen

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over Santa Monica College?
Neem contact op
Contact