University of California - Berkeley

Meld je aan voor een studie aan UC Berkeley Extension

Aanmelden bij University of California Berkeley Extension

Ben jij geïnteresseerd in studeren aan University of California Berkeley Extension? Neem dan contact op met onze studieadviseurs! Het onderwijssysteem in de Verenigde Staten is anders dan in Nederland. Wij kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan de UC Berkeley Extension en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor UC Berkeley Extension?

De International Diploma Programs (IDP's) van UC Berkeley Extension zijn opleidingen op masterniveau. Om toegelaten te worden, moet je een bacheloropleiding hebben afgerond. Een hoog cijfergemiddelde en werkervaring zijn een pré.
Bij je aanmelding moet je de volgende documenten aanleveren:

  • Inschrijfformulier
  • Motivatiebrief
  • Financiële verklaring
  • CV
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheden
  • Bachelor diploma en cijferlijst. Wij kunnen deze voor je naar het Engels vertalen.
  • Kopie van je paspoort
  • 100 USD application fee

Wat zijn de Engelse taaleisen voor UC Berkeley Extension?

Om aan te tonen dat je Engelse taalvaardigheid van voldoende niveau is, dien je een Engelse taaltest doen, waarbij je de volgende minimale scores moet halen:

Wanneer moet ik me aanmelden bij UC Berkeley Extension?

De IDP opleidingen starten in januari, mei en augustus. Je kunt je het hele jaar door aanmelden, maar om zeker te zijn van een plaats in de opleiding raden we je aan om de aanmelding op tijd op te starten. Denk hierbij aan minimaal drie tot vier maanden voor de start van de studie.

Maak een afspraak met een studieadviseur van KILROY als je je wilt aanmelden. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en andere praktische zaken.

Meer informatie over University of California - Berkeley?
Neem contact op
Contact