University of California - Berkeley

Studeren aan UC Berkeley in Amerika

Opleidingen aan University of California Berkeley Extension

Met een International Diploma Program van University of California Berkeley Extension in Amerika ontvang je de uitgebreide opleiding die je nodig hebt voor een succesvolle carrière in het internationale bedrijfsleven. Tijdens de opleiding krijg je de kans om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen bij een Amerikaans bedrijf. De International Diploma Programs zijn opleidingen op masterniveau waarvoor je een bacheloropleiding moet hebben afgerond.

Welke opleidingen kan ik volgen aan UC Berkeley Extension?

Aan University of California Berkeley Extension (UC Berkeley Extension) kun je de volgende opleidingen volgen:

International Diploma Program (IDP) – 4, 8 of 12 maanden
De universiteit biedt International Diploma Programs (IDP). Dit zijn intensieve, fulltime opleidingen op masterniveau in de studierichting bedrijfseconomie waarmee je jouw kennis en vaardigheden kunt verbeteren. Na succesvolle afronding van de 4, 8 of 12 maanden durende studie ontvang je een certificate.

Welke IDP Certificate Programs kan ik kiezen?

 • Business Administration - 4 maanden IDP: Ideaal als je jouw kennis van het (Amerikaanse) bedrijfsleven wilt uitbreiden.
 • Entrepreneurship - 4 maanden IDP: Leer alles over succesvol ondernemerschap.
 • Finance - 4 maanden IDP: Ideaal ter voorbereiding op een MBA opleiding of wanneer je eigen bedrijf wilt starten of een carrière in de financiële wereld ambieert.
 • Global Business Management - 4 maanden IDP: Praktische en intensieve opleiding waarbij je alles leert over het begrijpen en managen van internationaal zaken doen.
 • Marketing - 4 maanden IDP: Leer hoe je marketing kunt inzetten om het succes van je onderneming te verhogen.
 • Project Management - 4 maanden IDP: Deze opleiding bereidt je voor op het ontwikkelen en leiden van complexe projecten in een crossculturele omgeving.

IDP opleiding met stage
Je kunt ook je IDP opleiding combineren met een stage:

 • 8 maanden programma: Na het succesvol afronden van een 4 maanden IDP, doe je een stage van 4 maanden bij een Amerikaans bedrijf waarbij je de theorie in praktijk brengt.
 • 12 maanden Management and Business Track:  De universiteit biedt ook een 12 maanden durend programma genaamd Management and Business Track (MBT), waarbij je twee 4 maanden IDP's naar keuze afrondt en vervolgens een stage van 4 maanden doet. Het MBT programma biedt je de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het internationale bedrijfsleven in de helft van de tijd van een MBA opleiding. De perfectie combinatie van theorie en praktijk!

Voordelen International Diploma Program

Een International Diploma Program biedt je een efficiëntere en intensievere opleiding dan een traditionele masteropleiding. Enkele voordelen van de opleiding:

 • Je doet nieuwe vaardigheden op voor je huidige baan of toekomstige carrière.
 • Je ontvangt onderwijs van docenten met uitgebreide werkervaring.
 • Je combineert theorie en praktijk.

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie over de IDP opleidingen aan UC Berkeley Extension. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Wanneer starten de opleidingen aan UC Berkeley Extension?

Je kunt elk jaar in januari, mei en augustus starten met de opleiding.

Studierichtingen UC Berkeley Extension

De universiteit biedt International Diploma Programs in de onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over University of California - Berkeley?
Neem contact op
Contact