University of California - Los Angeles

Colleges volgen aan University of California Los Angeles

Studie informatie University of California Los Angeles

University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension) in Californië, Amerika biedt interessante en uitdagende certificate opleidingen in diverse studierichtingen. Ook is het mogelijk om één of meerdere quarters vakken te volgen aan UCLA Extension en/of UCLA College of Letters and Science.

Wat kan ik studeren aan UCLA Extension?

Als internationale student kun je aan University of California Los Angeles Extension (UCLA Extension) kiezen uit ruim vijftig certifcate programma´s (verkorte opleidingen voor young professionals) in de meest uiteenlopende studierichtingen, van international business, kunst & vormgeving en marketing tot media of bijvoorbeeld milieu & duurzaamheid. Het onderwijs vindt veelal 's avonds plaats en bij veel van deze opleidingen kun je ook een stage doen, zodat je naast je studie tevens waardevolle werkervaring opdoet. De duur van de certificate programma´s verschilt per opleiding en varieert van 2 tot 12 quarters.

Doe je liever een kortere studie? Kies dan voor een study abroad programma. Als study abroad student volg je gedurende één of meerdere quarters vakken aan UCLA Extension en/of UCLA College of Letters and Science. Ook dan kun je kiezen uit vakken in vele studierichtingen. De meest populaire vakken aan het UCLA College of Letters and Science zijn op het gebied van politieke wetenschappen en geschiedenis, maar ook vakken in de geestes-, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen zijn mogelijk. De optie om vakken te volgen op het gebied van economie en psychologie is beperkt, vanwege de populariteit onder bestaande studenten. 

De intensieve English Language Programs aan het American Language Center (ALC) van UCLA bieden je de mogelijkheid om je Engelse taalvaardigheid en -kennis te verbeteren. Deze opleidingen hebben een lengte van 4, 10 of 12 weken.

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Academisch jaar

Het academisch jaar aan UCLA en UCLA Extension is ingedeeld volgens het ‘quarters system’, wat inhoudt dat het jaar verdeeld is in vier studieperiodes (de terms Fall, Winter, Spring en eventueel een Summer term). De terms Fall, Winter en Spring duren elk 11 weken inclusief 1 examenweek.

Studierichtingen

Aan UCLA kun je opleidingen en vakken volgen in de onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over University of California - Los Angeles?
Neem contact op
Contact