University of California - Los Angeles

Studeren in Los Angeles, Calirfornië

Studentenleven in Los Angeles, Californië

University of California Los Angeles (UCLA) is gevestigd in de geweldige stad Los Angeles in de Amerikaanse staat Californië. De statige campus, inclusief het campusgebouw van UCLA Extension, ligt in de buurt van Westwood Village. Dit is een kleine studentenstad vlakbij Santa Monica, Venice Beach, Beverly Hills, Century City, West Hollywood en Bel-Air.

Levensstijl

Californië, en in het bijzonder Los Angeles (LA), heeft een eigen cultuur. LA is een zeer open en vooruitstrevende stad en deze cultuur vind je ook terug op de universiteitscampus. Je ontmoet er mensen uit alle culturen, etniciteiten, achtergronden, sociale klassen en religies. Deze diversiteit maakt van LA een aangename en dynamische stad, waar voor iedereen plaats is, de mensen open-minded, vriendelijk en relaxed zijn en elkaar gemakkelijk aanspreken voor een praatje. Nieuwe vrienden en kennissen maken tijdens je studie in het buitenland is in deze stad dan ook geen probleem.

Bevolking

Los Angeles heeft ca. 4 miljoen inwoners en is een echte smeltkroes. In deze multiculturele samenleving wonen mensen uit alle delen van het land en de wereld met een grote diversiteit aan achtergronden en culturen.

Vrije tijd

In Los Angeles verveel je je niet snel. Je kunt er surfen, festivals en musea bezoeken, ronddolen in de Hollywood Hills en genieten van de heerlijke stranden en bijzondere mensen.

Klimaat

Wil jij genieten van een dagje strand in december? Dat kan in LA! Hier is het het hele jaar zonnig en warm. De temperaturen dalen wel iets in de herfst en de winter, maar Zuid-Californië kent geen noemenswaardige seizoenswisselingen.

Reisinformatie Los Angeles

De reisexperts van KILROY vertellen je graag meer over reizen naar Los Angeles. Bijvoorbeeld over voordelige vliegtickets, hostels en hotels, autohuur en reizen.

Meer informatie over University of California - Los Angeles?
Neem contact op
Contact