University of California - San Diego

Aanmelden bij University of California San Diego

Aanmelden bij University of California San Diego

Het onderwijssysteem in Amerika is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan University of California San Diego en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen voor University of California San Diego

Aan University of California San Diego (UCSD) kun je een of meerdere periodes (quarters) studeren als study abroad student. Om aan UCSD te studeren, kijkt de universiteit naar je opleidingsachtergrond en behaalde resultaten. De toelatingseisen variëren per programma.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor UCSD?

Om aan UCSD te studeren moet je tevens een Engelse taaltest doen, bijvoorbeeld de TOEFL of IELTS.

Neem contact op voor meer informatie over de toelatingseisen.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De opleidingen starten meerdere keren per jaar; in december, maart en september. Ook is er de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie te studeren. Je begint dan in juni. De universiteit werkt met ´quarters´ van 3 maanden.

We raden je aan minimaal 4-5 maanden voor aanvang van je studie de aanmelding op te starten. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op. Wij helpen je met je vragen, aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over University of California - San Diego?
Neem contact op
Contact