Australië

Studeren in Australië - It's so much fun!
 

Studeren in Australië

Grote steden, kilometerslange stranden, unieke natuur en wildlife en een bijzonder klimaat. Australië is een fantastisch land met bovendien eindeloze studiemogelijkheden! Australische universiteiten bieden uitstekend onderwijs, dus voor een uitdagende, internationale studie zit je hier goed!

Studie Australië

In Australië studeren is erg populair dankzij de combinatie van kwalitatief goed onderwijs en de unieke lifestyle. Als internationale student heb je de keuze uit een breed aanbod aan opleidingen op verschillende niveaus. Je kunt er bachelor- en masteropleidingen volgen in vele studierichtingen of een study abroad programma doen. De Australische overheid bewaakt de kwaliteit van alle universiteiten waaraan je kunt studeren. 

Lees meer over het onderwijs in Australië.

Meer informatie over studeren in Australië?
Neem contact op

Ervaringen van studenten in Australië

Het is altijd leuk om de verhalen te lezen van studenten die al in Australië hebben gestudeerd. Zij hebben vaak goede tips en adviezen. Wil je weten hoe andere studenten hun studie in het buitenland (hebben) ervaren? Lees dan de inspirerende verhalen van studenten die in het buitenland studeren of studeerden.

Lees de inspirerende verhalen van studenten die je voorgingen.

Studeren in Australië - KILROY helpt je

Typisch Australisch

Naast uitstekend onderwijs en een geweldig internationaal studentenleven, staat Australië bekend om haar gevarieerde landschappen en natuur. Door de geïsoleerde ligging komen er veel planten en dieren voor die je nergens anders vindt. Je ziet er vele bijzondere dieren, zoals krokodillen, haaien, slangen, spinnen, koala’s, wombats en niet te vergeten kangoeroes. Naast de prachtige flora en fauna vind je er ook een aantal van de mooiste stranden en beste (studenten)steden ter wereld, zoals Adelaide, Brisbane, Melbourne en Sydney.

De Ozzies hebben een relaxte levensstijl, zijn supervriendelijk en houden van het buitenleven. In de zomer organiseren ze dan ook veel strandfeesten en barbecues en zelfs in de wintermaanden zitten ze nog graag op het terras van een café om te genieten elke zonnestraal die er is.

Geniet van de prachtige natuur tijdens je studie in Australië - Lake Eyre

Het aangename, Australische klimaat nodigt uit voor een gevarieerd aanbod aan festivals en evenementen in de buitenlucht. En uiteraard kun je geweldig goed surfen langs de kusten van Australië. Bovendien houden ze Down Under niet alleen van een feestje en sport, maar ook van lekker (internationaal) eten – en van Tim Tams!

Klimaat in Australië

De jaargetijden in Australië zijn het tegenovergestelde van de onze, dus de zomer begint in december en de winter begint in juni. Er zijn grote verschillen in het klimaat overal in het land - New South Wales, Western Australia en Queensland hebben warme zomers en milde winters. Op Tasmanië en in Victoria kan de winter koel zijn. In het midden van het land is het het hele jaar door warm en in het tropische noorden is het tropisch met een droogtetijd van mei tot september en regentijd van december tot maart.

Meer informatie over Australië?
Neem contact op
Contact