Blue Mountains International Hotel Management School

Hospitality management studeren aan Blue Mountains International Hotel Management School
 

Studeren aan Blue Mountains International Hotel Management School

Begin je carrière in hospitality management aan de beste hotelschool van Zuidoost-Azië en Australië, de Blue Mountains International Hotel Management School in Leura en Sydney! Hier kun je een goede opleiding volgen in een fantastische studieomgeving. Met een diploma van BMIHMS kun je werken in hotels, restaurants, in het toerisme of de evenementenbranche.

Waarom studeren aan Blue Mountains International Hotel Management School?

De Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS) heeft een uitstekende reputatie in de hotelbranche. Er is een goede balans tussen theorie en praktijk en tijdens de opleiding doe je ook een aantal betaalde stages.

Een recente enquête (TNS Survey 2013) laat zien dat personeelsmanagers van internationale hotels BMIHMS op nummer 1 plaatsen van de hospitality management scholen in Zuidoost-Azië en Australië als het gaat om een succesvolle, internationale carrière.

Door de goede relatie met grote hotelketens zoals Marriott, Hyatt en Four Seasons, resorts en evenementenorganisaties, niet alleen in Australië maar wereldwijd, biedt BMIHS je interessante stagemogelijkheden en goede carrièrekansen.

Wat kan ik studeren aan BMIHMS?

BMIHMS biedt diverse bachelor- en masteropleidingen in de studierichtingen Bedrijfseconomie en Hospitality & Toerisme.

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan BMIHMS.

Geaccrediteerd onderwijs

De opleidingen van BMIHMS  zijn geaccrediteerd door TEQSA, een Australische accreditatieorganisatie voor het hoger onderwijs.

Wat kost het om te studeren aan BMIHMS?

Het collegejaar aan BMIHMS bestaat uit vier studieperiodes. Tijdens de bacheloropleiding volg je de eerste twee jaar twee studieperiodes per jaar en de andere twee periodes doe je een betaalde stage. Het derde jaar bestaat alleen uit twee studieperiodes. De complete bachelor duurt 2½ jaar en het collegegeld is als volgt:

Diploma (1 jaar) - ca. 13.500 AUD per studieperiode
Associate degree (2 jaar) - ca. 13.500 AUD per studieperiode
Bachelor (2½ jaar) - ca. 13.500 AUD per studieperiode

Tijdens de masteropleiding volg je het eerste jaar vier studieperiodes. In het tweede jaar doe je de eerste twee periodes een betaalde stage, gevolgd door twee studieperiodes. De masteropleidingen duren in totaal 2 jaar en het collegegeld is als volgt:

1e jaar: ca. 6.900 AUD per studieperiode
2e jaar: ca. 6.900 AUD per studieperiode

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over Blue Mountains International Hotel Management School?
Neem contact op
Contact