Blue Mountains International Hotel Management School

Hospitality management studeren aan Blue Mountains International Hotel Management School
 

Studeren aan Blue Mountains International Hotel Management School

Begin je carrière in hospitality management aan de beste hotelschool van Zuidoost-Azië en Australië, de Blue Mountains International Hotel Management School in Leura en Sydney! Hier kun je een goede opleiding volgen in een fantastische studieomgeving. Met een diploma van BMIHMS kun je werken in hotels, restaurants, in het toerisme of de evenementenbranche.

Waarom studeren aan Blue Mountains International Hotel Management School?

De Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS) heeft een uitstekende reputatie in de hotelbranche. Er is een goede balans tussen theorie en praktijk en tijdens de opleiding doe je ook een aantal betaalde stages.

Een recente enquête (TNS Survey 2013) laat zien dat personeelsmanagers van internationale hotels BMIHMS op nummer 1 plaatsen van de hospitality management scholen in Zuidoost-Azië en Australië als het gaat om een succesvolle, internationale carrière.

Door de goede relatie met grote hotelketens zoals Marriott, Hyatt en Four Seasons, resorts en evenementenorganisaties, niet alleen in Australië maar wereldwijd, biedt BMIHS je interessante stagemogelijkheden en goede carrièrekansen.

Opleidingen

BMIHMS biedt diverse bachelor- en masteropleidingen in de studierichtingen Bedrijfseconomie en Hospitality & Toerisme.

Geaccrediteerd onderwijs

De opleidingen van BMIHMS  zijn geaccrediteerd door TEQSA, een Australische accreditatieorganisatie voor het hoger onderwijs.

Feiten & cijfers

Aantal studenten: 250
Aantal internationale studenten: 167

Meer informatie over Blue Mountains International Hotel Management School?
Neem contact op
Contact