Bond University

Studeren aan Bond University, Australië
 

Studeren aan Bond University

Bond University is gevestigd in Gold Coast aan de Australische oostkust. Aan deze universiteit kun je versneld je studie kunt afronden. Met 4.000 studenten is Bond University een kleine universiteit, waar je je medestudenten en docenten snel en gemakkelijk leert kennen.

Waarom studeren aan Bond University?

Aan Bond University heb je colleges in kleine groepen waardoor je kunt rekenen op veel persoonlijke aandacht en begeleiding. Naast je studie is het natuurlijk ook belangrijk om te ontspannen en daarvoor is gelegenheid genoeg! Bond University heeft een breed aanbod van studentenverenigingen, activiteiten en sport teams.

Wat kan ik studeren aan Bond University?

Bond University biedt opleidingen in de meest uiteenlopende studierichtingen. In tegenstelling tot de meeste andere Australische universiteiten werkt Bond University met trimesters. Hierdoor kun je een bachelorstudie die normaal drie jaar duurt in twee jaar afronden. Een master kun je ook versneld doen.

Bekijk de opleidingen aan Bond University.

Wat kost het om te studeren aan Bond University?

Het collegegeld varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: vanaf ca. 11.943 AUD per trimester
Bachelor: vanaf ca. 35.824 AUD per jaar
Master vanaf ca. 28.344 AUD per jaar

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over Bond University?
Neem contact op
Contact