Bond University

Studentenleven aan Bond University in Gold Coast, Australië

Huisvesting aan Bond University

Bond University is een van de kleinste universiteiten in Australië en heeft dan ook een kleine, overzichtelijke campus. Alle faciliteiten liggen op loopafstand van elkaar. Na een vermoeiende dag studeren even uitpuffen - dat kan aan de rand van het meer onder het genot van een kopje koffie!

Studentenhuisvesting Bond University

Je kunt ervoor kiezen om op de campus te wonen. Voordeel is dat je midden tussen de studenten zit en dus snel nieuwe contacten legt. Er zijn verschillende soorten huisvesting op de campus. Alle kamers hebben airconditioning en internettoegang. Zelf op zoek gaan naar een kamer in een studentenhuis in Gold Coast is ook een goede optie. De universiteit kan je hierbij helpen.

Campus

Bond University ligt in Gold Coast, de stad met de mooiste zandstranden van Australië. Brisbane is slechts een uur met de auto en pretparken, golfbanen en het uitgaansleven liggen om de hoek.

De campus ligt in de wijk Robina en heeft alle faciliteiten die je je maar kunt bedenken, zoals:

  • een bibliotheek,
  • een zwembad,
  • een sporthal,
  • cafés.

De academische faciliteiten zijn indrukwekkend, met onder andere een waarheidsgetrouwe kopie van een rechtszaal en een beursvloer waardoor studenten ervaring kunnen op doen met het reilen en zeilen op de werkvloer.

Vervoer

Om binnen Gold Coast te reizen, kun je gebruik maken van de bus. Wil je de stad uit en bijvoorbeeld naar Brisbane dan kun je ook kiezen voor de trein. Veel Europese studenten kiezen ervoor een auto te kopen om zo nog mobieler te zijn.

Meer informatie over Bond University?
Neem contact op
Contact