Bond University

Studiemogelijkheden aan Bond University, Australië

Opleidingen aan Bond University

In tegenstelling tot de meeste andere Australische universiteiten werkt Bond University met trimesters. Hierdoor kun je een bachelorstudie die normaal drie jaar duurt in twee jaar afronden. Een master kun je ook versneld doen.

Opleidingen Bond University

Bond University heeft vele opleidingen in diverse studierichtingen, onder andere in Film en TV, Bedrijfseconomie, Rechten, Journalistiek, Criminologie, Communicatie, International Relations, Psychologie en Sportwetenschap.

Omdat Bond University met trimesters werkt, kun je een bacheloropleiding in twee jaar afronden (ipv drie jaar) en ook een master kun je hier sneller doen dan aan de meeste andere universiteiten.

Wil je liever niet zo lang van huis dan is het ook mogelijk om gedurende 1 of 2 semesters vakken naar keuze te volgen. Dit wordt study abroad genoemd. Dit kun je zowel op bachelor- als op masterniveau doen. Iedereen met een vwo-diploma of hbo-propedeuse op zak kan deelnemen aan dit programma.

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Academisch jaar

Bond werkt met een trimester-systeem. De opleidingen beginnen drie keer per jaar, in januari, mei en september.

Studierichtingen

Aan Bond University kun je opleidingen volgen in de volgende studierichingen:

Meer informatie over Bond University?
Neem contact op
Contact