Curtin University

Campus van Curtin University in Perth, Australië
 

Studeren aan Curtin University

Curtin University is, met studenten uit 125 verschillende landen, de grootste en meest cultureel diverse universiteit van de Australische deelstaat Western Australia. De campus ligt net buiten Perth en biedt een geweldig studentenleven, waar je studie, strand en avontuur prima kunt combineren.

Hieronder vind je informatie over studeren aan Curtin University. Op de subpagina’s lees je meer over de opleidingen, het studentenleven in Perth, de studentenhuisvesting, aanmeldingsprocedure en ervaringen van studenten.

Meer informatie over Curtin University?
Neem contact op

7 goede redenen om te studeren aan Curtin University

  1. Ervaar het zonnige Perth tijdens je studie in het buitenland – in Perth schijnt de zon vaker dan in welke Australische hoofdstad dan ook!
  2. Perth is een van de beste steden ter wereld op het gebied van leefbaarheid volgens The Economist Intelligence Unit's Global Liveability Ranking 2015.
  3. Beleef een geweldige internationale studie-ervaring en maak vrienden van over de hele wereld. Aan Curtin University studeren circa 16.000 internationale studenten uit 125 verschillende landen.
  4. Het studentenleven op de campus is top – het is een van de modernste campussen van Australië.
  5. Door de nauwe samenwerking van de universiteit met het bedrijfsleven en internationale docenten ontvang je waardevolle input vanuit de praktijk.
  6. Tijdens je studie kun je genieten van het heerlijke strandleven, van uitdagende outdoor activiteiten en van de prachtige natuur en wildlife van Western Australia.
  7. ... en wie weet maak je ook nog een flashmob, outdoor cinema, The Color Run of Giant Outdoor Karaoke en nog veel meer leuke dingen mee...

Wat kan ik studeren aan Curtin University?

Curtin University biedt zowel study abroad programma’s (1-2 semesters) als volledige bachelor- en masteropleidingen binnen vier de faculteiten: Curtin Business School, Health Sciences, Humanities en Science & Engineering.

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan Curtin University.

Academische reputatie van Curtin University

  • Veel opleidingen van Curtin University hebben nationale en internationale onderscheidingen ontvangen.
  • Curtin heeft 5 sterren (van de 5) voor excellentie in de QS Stars University Ratings 2015.
  • Met ca. 50.000 studenten heeft Curtin de op twee na grootste studentenpopulatie van alle Australische universiteiten.

Curtin University Lecture

Curtin University en samenwerkingspartners

Om jou als student met voldoende kennis en vertrouwen uit te rusten voor de start van een succesvolle internationale carrière, biedt Curtin University praktijkgerichte opleidingen. Hiervoor werkt de universiteit nauw samen met meer dan negentig instellingen en bedrijven wereldwijd zoals; Alcoa, Alzheimer Australië, BankWest, BHP Billiton, Cancer Council Western Australia, Chevron, CSIRO, Rio Tinto, de Water Corporation en Woodside. Veel van de samenwerkingspartners zijn werkzaam in de mijnbouw en grondstoffen industrie, wat een belangrijke sector is voor Perth en Western-Australië.

Wat kost het om te studeren aan Curtin University?

Het collegegeld aan Curtin varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: vanaf ca. 9.600 AUD per semester (incl. automatische beurs 25%)
Bachelor: vanaf ca. 28.600 AUD per jaar
Master vanaf ca. 29.400 AUD per jaar

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten en een schatting van de kosten voor levensonderhoud in Perth, Australië.

Hoe KILROY je helpt

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem contact op.

Wil je meer weten over Curtin University?

Studeren aan Curtin University in Singapore

Je kunt ook studeren op de offshore campus van Curtin in de dynamische wereldstad Singapore in Zuidoost-Azië.

Meer informatie over Curtin University?
Neem contact op
Contact