Curtin University

Meld je aan bij Curtin University - KILROY

Aanmelden bij Curtin University

Wil jij een onvergetelijke studie-ervaring aan Curtin University in Perth? Houd er dan rekening mee dat het onderwijssysteem in Australië is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan deze universiteit en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen Curtin University

Om te worden toegelaten tot een bacheloropleiding aan Curtin University dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Curtin University?

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL-test of de IELTS-test.

Wanneer moet ik me aanmelden?

Curtin University neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. Het academisch jaar is verdeeld in twee semesters die starten in februari en juli.

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan minimaal vijf maanden voor aanvang van de opleiding een gratis afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Curtin University?
Neem contact op
Contact