Curtin University

Ervaringen van studenten aan Curtin University

Wil je weten hoe andere studenten hun studie in het buitenland ervaren? Hieronder vertellen studenten je over hun ervaringen aan Curtin University in Perth, Australië.

Anders

Universiteit: Curtin University
Opleiding: Bachelor of Applied Geology

Anders studeert geologie aan Curtin University in Perth, Australië en vertelt over zijn studie-ervaringen.

Anders Down Under

Curtin University is een grote universiteit waar veel internationale studenten uit verschillende culturen studeren. Door deze diversiteit en internationale sfeer voelde ik me er direct thuis. Er wordt les gegeven in kleine klassen, waardoor je voldoende aandacht ontvangt en gemakkelijk nieuwe vrienden maakt.

Ik koos voor Curtin omdat de onderwijsinstelling een breed scala aan opleidingen heeft, goed aangeschreven staat en kwalitatief goed onderwijs biedt. Bovendien biedt de universiteit goede faciliteiten, zoals een grote bibliotheek met goede studieruimten, leuke cafés en een groot aanbod aan verenigingen en clubs.

Meer informatie over studeren aan Curtin University?
Neem contact op

Karen

Universiteit: Curtin University
Opleiding: Journalism and Screen Arts Double Bachelor's Degree

Karen studeert journalistiek aan Curtin University en vertelt je over haar studentenleven in Perth, Australië.

Karen aan Curtin University in Australië

Ik heb altijd interesse gehad in media studies en wilde al sinds ik klein was in het buitenland studeren. Direct na de middelbare school vond ik het goede moment om te gaan. Ik bedoel, wanneer kun je anders zomaar 3-4 jaar aan de andere kant van de wereld wonen zonder dat iets je tegenhoudt? Australië leek een geweldig land en heeft me tot nu toe niet teleurgesteld.

De Aussies zijn heel toegankelijk, behulpzaam en gastvrij en de omgeving is veilig. Ik woon met andere studenten in een appartement op de campus en dat bevalt goed. Er is altijd wel iets leuks te doen. Wil jij ook in het buitenland studeren? Aarzel dan niet, het is zeker de moeite waard en echt een geweldige ervaring!

Meer informatie over Curtin University?
Neem contact op
Contact