Curtin University

Studenten aan Curtin University in Australië

Opleidingen aan Curtin University

Aan Curtin University kun je opleidingen volgen op verschillende studieniveaus. Populair aan deze universiteit zijn opleidingen in de studierichtingen bedrijfseconomie, media, gezondheidswetenschappen en techniek. Of je nu op zoek bent naar een study abroad programma, een bachelor of masterstudie, je vindt er zeker een studie die aansluit bij jouw wensen.

Curtin University is een van de modernste universiteiten in Australië en biedt uitgebreide, moderne campusfaciliteiten en uitstekend onderwijs verzorgt door docenten met veel internationale ervaring en dynamische onderwijsmethoden.

Wat kan ik studeren aan Curtin University?

Curtin University biedt binnen de vier faculteiten Business, Health Sciences, Humanities en Science & Engineering de onderstaande studiemogelijkheden:

  • Bachelor
    Curtin heeft een ruim aanbod aan bacheloropleidingen. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
  • Master
    Curtin heeft een ruim aanbod aan masteropleidingen. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
  • Study abroad: 1 of 2 semesters studeren in het buitenland
    Als study abroad student kun je één of twee semesters studeren aan Curtin en kiezen uit vele vakken. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Studiebeurzen Curtin University

Regelmatig biedt Curtin University studiebeurzen om excellente studenten te belonen voor hun prestaties en hen te ondersteunen bij het waarmaken van hun dromen. Zo kun je je als study abroad student bijvoorbeeld aanmelden voor Curtin's Study Abroad Scholarship en kans maken op een korting van ca. 15-20% op het collegegeld. 

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie over deze studiebeurs en hoe je je ervoor kunt aanmelden.

Studierichtingen

Kijk hieronder welke vakken en opleidingen Curtin University in Perth biedt:

Meer informatie over Curtin University?
Neem contact op
Contact