Deakin University

Studeren aan Deakin University in Melbourne, Australië
 

Studeren aan Deakin University

Deakin University is opgericht in 1974 en daarmee een van de jongste, maar ook een van de snelst groeiende onderzoeksuniversiteiten van Australië. De universiteit is gevestigd in Melbourne, een van de beste studentensteden ter wereld.

Op deze pagina vind je algemene informatie over Deakin University. Op de subpagina’s informeren wij je over de opleidingenhuisvestingaanmeldingsprocedure en over het studentenleven in Melbourne, Australië.

Waarom studeren aan Deakin University?

Deakin University in Melbourne is een van de grootste universiteiten van Australië en biedt uitstekend onderwijs en topkwaliteit onderzoek. De universiteit staat bekend om haar goede samenwerking met het bedrijfsleven. De opleidingen aan deze universiteit zijn dan ook goed afgestemd op de praktijk.

Wat kan ik studeren aan Deakin University?

Aan Deakin University kun je als Nederlandse student de onderstaande opleidingen volgen:

  • een volledige bacheloropleiding,
  • een volledige masteropleiding,
  • een of twee semesters studeren als study abroad student, bijvoorbeeld als minor in het kader van je studie in Nederland.

Kijk voor meer informatie op de pagina Opleidingen aan Deakin University.

Beste Sport Science School 2016

Deakin University's School of Exercise and Nutrition Sciences is door de Shanghai Ranking’s Global Ranking of Sport Science Schools and Departments 2016 uitgeroepen tot de nummer 1 Sport Science School ter wereld.

Wat kost het om te studeren aan Deakin University?

Het collegegeld aan Deakin University varieert per studieniveau en studierichting. Onze studieadviseurs informeren je graag over de exacte kosten van de opleiding of vakken van je voorkeur. Hieronder geven we je een indicatie van het collegegeld per studieniveau:

Study abroad: ca. 9.820 AUD per trimester
Bachelor: vanaf ca. 26.300 AUD per jaar
Master: vanaf ca. 28.152 AUD per jaar

Studiebeurzen van Deakin University

De universiteit biedt regelmatig beurzen aan internationale studenten. De selectie is vaak streng, zoals bij de Deakin Vice-Chancellor’s International Scholarship, maar het is zeker de moeite waard om te kijken of je in aanmerking komt voor een studiebeurs van Deakin University.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie over de exacte studiekosten, studiebeurzen van Deakin en een schatting van de kosten voor levensonderhoud in Melbourne, Australië. 

Feiten & cijfers

Totaal aantal studenten: 34.000
Aantal internationale studenten: 6.000
Aantal studenten dat via afstandsonderwijs studeert: 9.000

Hoe KILROY je helpt met een studie aan Deakin University

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Meer informatie over Deakin University?
Neem contact op
Contact