Griffith University

Behaal je diploma aan Griffith University in Australië

Aanmelden bij Griffith University

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Griffith University in Brisbane en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen Griffith University

Om toegelaten te worden tot een bachelorstudie aan Griffith University dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er dan voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs informeren je hier graag over.

Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond.

Wil je gedurende 1 of 2 semesters vakken volgen aan Griffith University? Dan kan ook, dit wordt study abroad genoemd. Dit kun je zowel op bachelor- als op masterniveau doen. Iedereen met een vwo-diploma of hbo-propedeuse op zak kan deelnemen aan dit programma.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Griffith University?

Als je op het eindexamen vwo minimaal een 6 hebt gehaald voor Engels, hoef je geen Engelse taaltest te doen. Je middelbare schooldiploma mag in dat geval niet meer dan 5 jaar oud zijn. Voldoe je hier niet aan dan moet je alsnog een taaltest doen. De testen die door de universiteit geaccepteerd worden zijn TOEFL en IELTS en sinds 2011 ook Cambridge Certificate in Advanced English (CAE) en Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE).

Wanneer moet ik me aanmelden?

Griffith University neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. De universiteit hanteert een trimestersysteem, bestaande uit drie studieperiodes van 12 weken. De trimesters starten in februari (trimester 1), juli (trimester 2) en oktober (trimester 3). 

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan een gratis afspraak met een van onze studieadviseurs om je aan te melden. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Griffith University?
Neem contact op
Contact