Griffith University

Studenten op de Nathan campus van Griffith University in Australië

Opleidingen Griffith University

Griffith University is erg populair onder internationale studenten. Er studeren meer dan 9.000 internationale studenten. De universiteit heeft een ruim aanbod aan goede opleidingen binnen haar vier faculteiten - Health, Griffith Business School, Arts, Education and Law (AEL) en Science.

Wat kan ik studeren aan Griffith University?

Als Nederlandse student kun je kiezen uit de onderstaande opleidingen aan Griffith University:

 • Bachelor
  Griffith heeft een ruim aanbod aan bacheloropleidingen. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
 • Master
  Griffith heeft een ruim aanbod aan masteropleidingen, postgraduate certificate – en - diploma programma’s. Wat dacht je van een master op het gebied van Sport Management, International Relations of Business? De universiteit biedt ook career change masters aan. Dit zijn masteropleidingen die voor iedereen met een bachelordiploma toegankelijk zijn, ongeacht de studierichting van je vooropleiding. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
 • Study abroad: 1 of 2 semesters studeren in het buitenland
  Als study abroad student kun je een of twee semesters studeren aan Griffith en kiezen uit vele vakken. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
 • PhD
 • Postgraduate certificate of - diploma

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Stageprogramma

Ook kun je als bachelor- of study abroad-student aan Griffith University een stage (Community Internship Program) doen bij een Australische non-profit organisatie. Dit biedt je de mogelijkheid om werkervaring in Australië op te doen in combinatie met je studie. Aan het Community Internship Program zijn geen extra kosten verbonden en je krijgt er nog studiepunten voor ook.

Wanneer starten de semesters aan Griffith University?

Griffith University heeft een trimestersysteem, bestaande uit drie studieperiodes van 12 weken. De trimesters starten in februari (trimester 1), juli (trimester 2) en oktober (trimester 3).

Trimester 1: van februari tot juni
Trimester 2: van juli tot oktober
Trimester 3: van oktober tot februari

Studierichtingen

Aan Griffith kun je opleidingen en vakken volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Griffith University?
Neem contact op
Contact