La Trobe University

Meld je aan bij La Trobe University

Aanmelden bij La Trobe University

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan La Trobe University en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen La Trobe University

Om toegelaten te kunnen worden tot een bachelorstudie dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor La Trobe University?

Goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste voor toelating tot een studie aan La Trobe University. Als je op eindexamen havo of mbo minimaal een 7 hebt gehaald voor Engels, of op het vwo minimaal een 6 dan hoef je geen taaltest te doen. Voldoe je hier niet aan dan moet je een Engelse taaltest doen. De testen die door de universiteit geaccepteerd worden zijn TOEFL en IELTS.

Wanneer moet ik me aanmelden?

La Trobe neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. Als je geïnteresseerd bent in een studie deze universiteit maak dan een gratis afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over La Trobe University?
Neem contact op
Contact