Macquarie University

Kies voor een studie aan Macquarie University in Sydney. Meld je aan!

Aanmelden bij Macquarie University

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Macquarie University en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen Macquarie University

Om toegelaten te worden tot een bacheloropleiding, dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelor te hebben afgerond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor Macquarie University?

Als je op eindexamen havo of vwo een 7 hebt gehaald voor Engels dan hoef je geen taaltest te doen. Voldoe je hier niet aan, dan moet je een Engelse taaltest doen. De testen die door de universiteit geaccepteerd worden zijn de TOEFL en de IELTS

Studiebeurzen Macquarie University

Macquarie University (MQ) heeft regelmatig interessante studiebeurzen voor internationale studenten. Een zeer aantrekkelijke studiebeurs voor bijvoorbeeld studenten media, communicatie of journalistiek is de Student Representative Scholarship. Deze beurs heeft, met inbegrip van een GoPro camera en een Samsung Tablet, een totale waarde van 2.000 AUD en is speciaal voor study abroad studenten.

Neem contact op met onze studieadviseurs voor meer informatie.

Wanneer moet ik me aanmelden?

De opleidingen aan MQ starten tweemaal per jaar, in februari en juli.

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan minimaal vijf maanden voor aanvang van de opleiding een gratis afspraak. Wij helpen je met je al vragen, je aanmelding en andere praktische zaken.

Meer informatie over Macquarie University?
Neem contact op
Contact