Monash University

Aanmelden bij Monash University

Aanmelden bij Monash University

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Monash University en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen Monash University

Om toegelaten te kunnen worden tot een bachelorstudie dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bachelorstudie te hebben afgerond.

Afhankelijk van de studie die je hebt gekozen, zal je cijfergemiddelde ook een rol spelen bij de toelating. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Engelse taaleisen

Als internationale student moet je in de meeste gevallen een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS.

Aanmelden

Monash University neemt het hele jaar nieuwe studenten aan. Het academisch jaar is verdeeld in twee semesters die starten in februari en juli. 

Heb jij interesse in een studie aan deze universiteit? Maak dan minimaal vijf maanden voor aanvang van de opleiding een gratis afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Monash University?
Neem contact op
Contact