Monash University

Kies voor een studie in Australië aan Monash University

Opleidingen aan Monash University

Monash University in Australië heeft een groot studieaanbod in diverse studierichtingen. Bij veel opleidingen bestaat de mogelijkheid om stage te lopen. Vooral dit laatste zorgt ervoor dat je een aantrekkelijke kandidaat bent voor toekomstige (internationale) werkgevers.

Wat kan ik studeren aan Monash University?

Monash University biedt de onderstaande studiemogelijkheden:

  • Bachelor
    De universiteit beschikt over een breed aanbod van bacheloropleidingen waaruit je kunt kiezen, van een klassieke Bachelor in Business tot een meer gespecialiseerde Bachelor of Aerospace Engineering.
  • Master
    Als masterstudent aan Monash University kun je kiezen uit een breed aanbod van masteropleidingen. Op deze manier kun je je precies specialiseren in datgene waar je interesse ligt. Bekijk de lijst met studierichtingen hieronder!
  • Study abroad: 1 of 2 semesters aan Monash
    Als study abroad student kun je één of twee semesters studeren aan Monash University en kiezen uit de vakken van tien verschillende faculteiten. Gebruik je semester(s) in het buitenland om je verder te specialiseren of om je horizon te verbreden en andere vakken te kiezen.

Informeer bij onze studieadviseurs naar de studiemogelijkheden aan Monash University. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Wanneer starten de semesters aan Monash University?

De studieprogramma's beginnen twee keer per jaar, in februari en juli. Wil jij aan Monash University studeren? Maak gratis een afspraak met een van onze studieadviseurs.

Studierichtingen Monash University

Aan Monash University kun je opleidingen en vakken volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over Monash University?
Neem contact op
Contact