Queensland University of Technology

Meld je aan voor een studie aan QUT

Aanmelden bij Queensland University of Technology

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan bij ons. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten kunt worden tot een studie aan Queensland University of Technology (QUT) in Brisbane, Australië en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Toelatingseisen Queensland University of Technology

Om toegelaten te kunnen worden tot een bacheloropleiding dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je al een bacheloropleiding te hebben afgerond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Dan zijn er voor jou wellicht ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs kunnen je hier meer over vertellen.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor QUT?

Als internationale student moet je in de meeste gevallen ook een Engelse taaltest afleggen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL- of de IELTS-test

Wanneer moet ik me aanmelden?

De opleidingen starten twee keer per jaar, in februari en juli. We raden je aan om je minstens vijf tot zes maanden voor het begin van het semester aan te melden.

Als je geïnteresseerd bent in een studie aan QUT, maak dan gratis een afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over Queensland University of Technology?
Neem contact op
Contact