Queensland University of Technology

Studeren en ontspannen aan QUT in Brisbane, Australië

Huisvesting aan Queensland University of Technology

Queensland University of Technology (QUT) heeft twee campussen. De Garden Point campus ligt in het centrum van Brisbane en de Kelvin Grove campus ligt 10 minuten buiten de stad. De meeste studenten kiezen voor off-campus huisvesting in een gedeeld appartement met andere studenten, maar QUT heeft ook uitstekende on-campus huisvesting op de Kelvin Grove campus.

Studentenhuisvesting aan QUT

QUT biedt uitstekende huisvesting voor studenten op de Kelvin Grove campus. Het complex heet Ilgu Kelvin Grove en er zijn allerlei soorten kamers waaruit je kunt kiezen. Kamers in appartementen waar je de keuken en badkamer met anderen deelt of met nog meer privacy.

Het bureau Huisvesting van QUT helpt je ook wanneer je liever particuliere woonruimte zoekt. De meeste Europese studenten kiezen ervoor om samen met andere studenten een appartement te delen. Het is in Brisbane relatief makkelijk om woonruimte te vinden.

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie over huisvesting tijdens je studie in Australië.

Campusleven aan QUT in Australië

Garden Point campus

De Garden Point campus ligt bij de Brisbane river in het centrum van Brisbane. De Botanic Gardens en het Old Government House liggen ook op het terrein. Vanaf de campus ben je zo bij de winkels, restaurants, theaters, galerieën en openbaar vervoer, inclusief gratis shuttlebussen, stadsbussen, trein en ferry's.

Kelvin Grove campus

De Kelvin Grove campus ligt in een mooie omgeving 2 km van het centrum van Brisbane. De campus is goed aangesloten op het openbaar vervoer door middel van bussen, deze rijden elke 10 minuten naar de stad en Gardens Point Campus. Ook ligt de campus op slechts 20 minuten lopen van Roma Street Transit Centre.

Studeren en sporten aan QUT in Brisbane, Australië

Faciliteiten op de campussen

De Gardens Point en Kelvin Grove campussen zijn perfect voor internationale studenten en hebben uitgebreide faciliteiten om jouw studentenleven in Brisbane zo aangenaam mogelijk te maken, zoals: bibliotheken, cafés, een kunstgalerie, zwembaden, sportfaciliteiten en leuke clubs en verenigingen die allerlei gezellige, interessante en sportieve (studenten)activiteiten organiseren.

Vervoer van en naar de campus

Er is goed openbaar vervoer en er zijn ook gratis shuttlebussen tussen de twee campussen. De Gardens Point campus ligt vlakbij het centrum en de Kelvin Grove campus ligt op 2 km van het centrum. Veel studenten die op de laatste campus studeren kiezen ervoor om een auto te kopen.

Meer informatie over Queensland University of Technology?
Neem contact op
Contact