Queensland University of Technology

Research Queensland University of Technology

Opleidingen Queensland University of Technology

Aan Queensland University of Technology in Australië kun je bachelor- en masteropleidingen volgen in vele studierichtingen. Wil je liever een korte periode aan deze Australische universiteit studeren, bijvoorbeeld in het kader van je studie in Nederland? Dat kan ook! Kies dan voor het study abroad programma.

Wat kan ik studeren aan Queensland University of Technology?

Queensland University of Technology (QUT) biedt binnen de zes faculteiten Business, Creative Industries, Education, Health, Law, Science and Engineering de volgende studiemogelijkheden:

  • bachelorpleidingen,
  • masteropleidingen,
  • study abroad-programma's; een of twee semesters studeren aan QUT als minor voor je studie in Nederland of als tussenjaar na de middelbare school,
  • PdH's of
  • certificate/diploma-programma's.

Je kunt er opleidingen en vakken volgen in vele studierichtingen. Wat dacht je van een studie journalistiek, marketing, communicatie of film en televisie? Of van een Bachelor of Games and Interactive Entertainment of Master of Business?

QUT biedt ook career change masters aan. Dit zijn masteropleidingen die voor iedereen met een bachelordiploma toegankelijk zijn, ongeacht de studierichting van je vooropleiding. Dit zijn maar enkele van de vele voltijd studiemogelijkheden aan QUT.

Kijk hieronder bij Studierichtingen naar alle mogelijkheden of neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van een goede studiekeuze en met de aanmeldingsprocedure.

Wanneer starten de semesters?

De opleidingen beginnen twee keer per jaar, in februari en juli.

Studierichtingen en vakken aan QUT

Maak je keuze uit de vele vakken en studierichtingen.

Meer informatie over Queensland University of Technology?
Neem contact op
Contact