RMIT University

Meld je aan bij RMIT University via KILROY

Aanmelden bij RMIT University

Het onderwijssysteem in Australië is anders dan in Nederland. Onze studieadviseurs kunnen je precies vertellen met welke Nederlandse diploma's je toegelaten wordt tot een studie aan RMIT University in Melbourne en of je nog aan aanvullende eisen moet voldoen.

KILROY biedt je begeleiding bij het vinden van een studie in het buitenland, de praktische voorbereiding en de aanmelding bij de universiteit. Onze studieadviseurs staan voor je klaar.

Wat zijn de toelatingseisen voor RMIT University?

Om toegelaten te kunnen worden tot een bacheloropleiding aan RMIT University dien je in het bezit te zijn van een vwo-diploma. Voor toelating tot een masteropleiding dien je een bacheloropleiding te hebben afgerond. Heb je geen vwo-diploma maar een andere achtergrond? Wellicht zijn er voor jou ook mogelijkheden! Onze studieadviseurs vertellen je hier graag meer over.

Wat zijn de Engelse taaleisen voor RMIT University?

Als je op jouw havo of vwo-diploma een 8 of hoger hebt gehaald voor Engels, hoef je geen aanvullende taaltest te doen. Deze resultaten mogen niet langer dan vijf jaar voor de start van de studie aan RMIT behaald zijn. Als je niet aan deze eisen voldoet, dien je een Engelse taaltest te doen. De testen die je kunt doen zijn de TOEFL of IELTS.

Wanneer moet ik me aanmelden?

Het academisch jaar is verdeeld in twee semesters die starten in februari en juli. Als je geïnteresseerd bent in een studie aan deze universiteit, maak dan minimaal 5 maanden voor aanvang van de opleiding een gratis afspraak. Wij helpen je met al je vragen, de aanmelding en alle andere praktische zaken.

Meer informatie over RMIT University?
Neem contact op
Contact