RMIT University

Huisvesting aan RMIT University

Huisvesting aan RMIT Universtiy

RMIT University heeft meerdere campussen in Melbourne. De grootste campus ligt in het financiële en commerciële centrum van de stad, het Central Business District (CBD). Het is dan ook een echte stadscampus die niet ommuurd is maar onderdeel uitmaakt van bruisend Melbourne.

Studentenhuisvesting RMIT University

RMIT University biedt verschillende mogelijkheden voor huisvesting aan internationale studenten:

  • Studentenappartementen; wonen op de campus, je deelt een appartement en woont in een veilige omgeving.
  • Gastgezin; je woont bij een gastgezin en leert op deze manier meer over de Australische manier van leven en verbetert ook je Engels nog meer.
  • Studentenhostel; een privé hostel, waar je een eigen slaapkamer hebt en de badkamer, keuken en woonkamer deelt.
  • Huurhuis samen met andere studenten; je deelt een huis met meerdere studenten, je hebt een eigen slaapkamer en deelt de badkamer, keuken en woonkamer.

RMIT Village huisvesting voor studenten
Huisvesting voor studenten aan RMIT University

De meeste Europese studenten kiezen voor de laatste optie. Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je graag!

Campussen RMIT University

De hoofdcampus van RMIT staat bekend om haar locatie midden in het centrum. De andere campussen liggen wat verder van het centrum, Bundoora op 18 kilometer, Brunswick op 5 kilometer en Point Cook op 20 kilometer (speciaal voor airline/pilotenopleidingen). Daarnaast heeft RMIT nog een aantal campussen in Vietnam (RMIT Vietnam).

RMIT Village - Studentenhuisvesting op de campus
RMIT Village - studientenhuisvesting op de campus

Campusleven aan RMIT University

Als student aan RMIT kun je meedoen aan verschillende soorten teamsporten, individuele sporten, recreatieve activiteiten en je aansluiten bij diverse studentenclubs en verenigingen.

Verder kun je bijvoorbeeld wekelijks gratis ontbijten met medestudenten, stadswandelingen maken door Melbourne, meedoen aan sportlessen, naar de markt gaan of naar een filmclub of naar muziekevenementen gaan. Er is voor ieder wat wils aan RMIT!

Rmit Village Gym
Sportfaciliteiten op de campus van RMIT University in Australië

Vervoer in Melbourne

Melbourne heeft een goed openbaar vervoersysteem bestaande uit bussen, trainen en trams. Alle RMIT University campussen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De City Campus ligt het dichtst bij de grote bus- trein- en tramlijnen. Melbourne is een overzichtelijke stad en autorijden is daarom ook een goede optie. Denk er wel aan dat je in Australië links moet rijden!

Meer informatie over RMIT University?
Neem contact op
Contact