RMIT University

Studenten aan RMIT University in Australië - opleidingen

Opleidingen RMIT University

Aan het Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University) in Australië kun je bachelor- en masteropleidingen volgen en study abroad programma’s doen in vele studierichtingen.

Wat kan ik studeren aan RMIT University?

RMIT biedt de onderstaande studiemogelijkheden:

 • Bachelor
  Bekijk de lijst met studierichtingen onderaan deze pagina.
 • Master
  Bekijk de lijst met studierichtingen onderaan deze pagina.
 • Study abroad - 1 of 2 semesters studeren in het buitenland
  Als study abroad student kun je een of twee semesters studeren aan RMIT University en kiezen uit vakken in vele studierichtingen. Bekijk de lijst met studierichtingen onderaan deze pagina.

Neem contact op met de studieadviseurs van KILROY voor meer informatie. We helpen je bij het maken van een goede studiekeuze en met de hele aanmeldingsprocedure.

Faculteiten RMIT University

RMIT is opgedeeld in drie ‘academic colleges’ met onder elk college diverse ‘schools’, zoals het:

 • College of Business; met o.a. de School of Economics, Finance and Marketing, Graduate School of Business and Law en School of Management.
 • College of Design and Social Context; met o.a. de School of Architecture and Design, School of Global, Urban and Social Studies en School of Media and Communication.
 • College of Science, Engineering and Health; met o.a. de School of Applied Sciences, School of Civil, Environmental and Chemical Engineering en School of Health Sciences.

Study abroad vakken aan RMIT University

Het leuke van een study abroad programma aan RMIT is dat je zelf je vakkenpakket samenstelt en daarbij vakken kunt kiezen van verschillende faculteiten op bachelor en masterniveau. Het is hierbij wel van belang om de juiste voorkennis voor de gekozen vakken te hebben. Bovendien kun je vakken volgen die speciaal voor study abroad studenten in het leven zijn geroepen – dit zijn vakken die je inzicht geven in de Australische cultuur en maatschappij.

Wanneer starten de semesters aan RMIT University?

De opleidingen starten twee keer per jaar, in februari en juli.

Studierichtingen RMIT University

Aan RMIT University kun je opleidingen en vakken volgen in onderstaande studierichtingen:

Meer informatie over RMIT University?
Neem contact op
Contact